top of page

Disippelgjøring i koronatiden


Og la oss ikke holde oss borte når menigheten vår samles, som noen har for vane. La oss heller oppmuntre hverandre... (Hebr 10,25)

Det er tvilsomt om forfatteren av Hebreerbrevet tenkte på COVID-19 (eller noe i nærheten) da han skrev dette. Men det er vel neppe mindre riktig å lytte til dette rådet enn nå.


Hvis du lurer på hvordan du kan drive med disippelgjøring i en tid med isolasjon, karantener og stente kirker og skoler, så kan vi kanskje hjelpe deg.


Freedom in Christ har nå utvidet FreedomStream med en prøveperiode på tre måneder!


Som en respons på korona-krisen har de valgt å gjøre alle sine undervisningsvideoer tilgjengelig gratis gjennom tre måneder for sine abonnenter. Gjennom et abonnement kan en menighet tilby alle sine medlemmer tilgang til filmressursene gjennom én felles pålogging. Dette inkluderer kursene The Freedom In Christ Course, disciple, Grace Course, Freed To Lead, Keys To Health & Wholeness. Undervisningen kan ses i ro og mak, å så kan deltakerne "møtes" i nettmøter via verktøy som Zoom eller Skype (eller et annet tilsvarende verktøy) for å samtale over spørsmålene knyttet til undervisningen.


Noen enkle råd

Å lede en gruppe ved hjelp av videokonferanser har sine utfordringer. Sjekk vår første video i serien om "fjern-disippelgjøring" under:


Her er noen enkle råd:


  • Sørg for at teknologien fungerer og at alle har den nødvendige programvaren / appen. Ta gjerne en testrunde først.

  • Vær målrettet med å involvere folk siden mange er litt anspente de første gangene de er med i et slikt møte. Vurder å bruke en ice-breaker for å få folk i gang.

  • Når du stiller spørsmål, er det ikke sikkert folk vil svare så snart og lett siden de kanskje venter på at andre skal ta ordet. Vurder om du bør spørre folk konkret eller om snakkingen bør gå på omgang. Bli gjerne enige om hvordan dere vil gjøre det.

  • Og viktigst av alt: ha det gøy sammen!


Kilde: FICM UK

43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page