top of page
Stegene til Frihet_tittel.png

Ta tak i den friheten som er din i Kristus!

 

Samme hvor lenge du har vært kristen eller hvor langt du har kommet på trosreisen, vil Stegene til frihet i Kristus kunne gi deg en fantastisk og fornyende åndelige helsesjekk.

 

Stegene til frihet i Kristus hjelper deg å bli kvitt åndelig skrot og knytter deg til Jesus på en dypere måte. Mange bruker stegene regelmessig for å gi Gud anledning til å sette søkelys på holdninger og adferd som bør endres, og for å avdekke områder der troen ikke er så sterk som den bør være. 

Den er også veldig effektiv for dem som står overfor utfordringer som:

  • fordømmende tanker

  • gale handlingsmønstre

  • åndelige kamper

  • håpløshet

For å få fullt utbytte av Stegene, anbefaler vi å ta dem i forbindelse med disippelkurset Frihet i Kristus (normalt etter 7. undervisningsøkt). Da sikrer du at du gjennomgår Stegene med solid forankring i hvem du er i Kristus. Mange gjennomgår Stegene regelmessig som en åndelig  "helsesjekk" – gjerne en gang i året.  

Har du skaffet deg heftet?

Du trenger heftet Stegene til frihet i Kristus når du går gjennom stegene.

Hvordan gå gjennom Stegene?

 

Du kan gå gjennom Stegene til frihet i Kristus på forskjellige måter. Du kan gjøre det alene eller sammen med andre i en liten gruppe. Se videoene sammen og gå gjennom heftet steg for steg. Det anbefales å gjøre dette i én omgang (ca. 3-5 timer). 

Går du gjennom Stegene som en del av kurset Frihet i Kristus, ledes prosessen av en kursleder, gjerne ved bruk av video-ressursene

For de som ønsker å gå enda dypere, anbefales det å ta Stegene sammen med en oppmunterer og en bønnepartner. Oppmuntreren er en erfaren kristen som har vært med og hjulpet mennesker gjennom stegene før, og som vil støtte deg i prosessen. Bønnepartner skal støtte deg i bønn underveis og bør være en som selv har gått gjennom Stegene for sin egen del. 

TA DET FØRSTE STEGET!

Start med å se introduksjonsvideoen

 

Når du er klar for sette i gang, kan du simpelthen begynne med å lese introduksjonen i heftet eller se introduksjonsvideoen under (gratis). Så er det bare å følge anvisningene steg for steg. 

 

Hvis du ønsker å se resten av videoene, trenger du et aktivt abonnement (fra kr 50,- per måned). 

bottom of page