top of page

Disippelkurset Frihet i Kristus lansert

Sammen med Ventura Forlag lanserer Frihet i Kristus nå de to hovedbøkene som hører til kurset Frihet i Kristus på norsk, og flere ressurser vil komme etter hvert.

Fra venstre: Ole Kristian Sameien, Eivind Sætrang og Kjell Erichsen. (Foto: privat)


Det geniale med dette kurset er at pastorer, prester og forsamlingsledere får et enkelt og velprøvd verktøy i hånden som går på å gjøre disipler. Fokuset er på identitet og karakter mer enn på prestasjon. Inkludert i kurset er også Stegene til frihet i Kristus, en mild og skånsom «skriftemålaprosess» som har hjulpet mange med å legge fortiden bak seg og vandre videre i livet med en ny frihet og glede i Kristus. Kurset gir nemlig gode strategier for å bryte ut av syndemønstre og forstå hensikten med livet i lys av Guds ord.


Kurset består av 10 økter. Øktene kan gjennomføres som kurskvelder med undervisning i menigheten eller ved å bruke videoressursene man kan abonnere på via Internett. Det er også laget en app med tilleggsressurser som følger kurset. Kurset kan lett tilpasses bruk i smågrupper og bibelgrupper, i menigheten eller individuelt i hjemmet. Det er også bibelskoler som bruker kurset som en modul i sin undervisningsplan.


Vi jobber på spreng med å få tekstet all videoundervisingen til norsk, og håper at dette kan være klart ganske raskt. Men allerede nå går det fint an å følge undervisningen på engelsk med god støtte fra den norske deltakerboka. Etter hvert ønsker vi også å lage undervisningsvideoer på norsk.

Kurset er oversatt til over 30 språk og over 350 000 har deltatt på kurset. Vi håper kurset kan bidra til at mange kan få et godt fundert kristenliv og oppdage hva det vil si å være ny skapning i Kristus.

Om du vil ha tak i et eksemplar av kurset er det bare å ta kontakt med oss.


209 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page